BOERDERIJUM

In de Groningse wijk Beijum gelegen MIDDEN in de groen long, waar veel wandel en fietspaden zijn staat de boerderijum. Er is hier is een kleine dierenweide met een leuke speeltuin en gezellige theeschenkerij. Ons doel is dat bezoekers zich hier thuis voelen en zich op een prettige manier kunnen ontspannen.

Verder heeft het natuur en DuurzaamheidsEducatie Groningen hier ook een mooi museum wat de moeite waard, en is kindercentrum de Mallemolen er gevestigd.

DIEREN

Deze gezellige stadsboerderij heeft een mooie volière met diverse gevleugelde vrienden. Een leuk pluis huis waar je konijntjes kunt knuffelen, en er zijn geitjes.

SPEELTUIN

Er is een gezellige overzichtelijk speeltuin , met een fijne water muur. Deze speeltuin is heel geschikt voor kleine kinderen. Binnen staat ook allerlei leuk speelgoed

TERRAS

Heb je thuis alleen maar een klein balkonnetje of tuintje, dan is ons prachtig en gezellig terras op het zuiden of onze koele kastanje boom de geschikte plek om naar uit te wijken.

Op dit terras kun je in het vroege voorjaar en tot in het late najaar heerlijk buiten zitten

Het is trouwens niet de bedoeling dat op het terras of in de theeschenkerij zelf meegebrachte etenswaar wordt genuttigd.

Is het buiten te koud dan kun je prima in de leuke theeschenkerij zitten. Voor de kinderen is er veel speelgoed en verder liggen er allemaal leuke magazines.

KIOSK/HORECA

Op de boerderijum kunt u gezellig een kop koffie komen drinken, met eventueel iets lekkers erbij. We hebben heerlijke ijsjes vanaf €0,25. Ook kun je bij de boerderijum terecht voor een tosti een heerlijk broodje waldkorn gezond of met geitenkaas en walnoten.

Wilt u met een groep uitgebreid komen lunchen, dit graag 2 dagen tevoren reserveren.

ACTIVITEITEN

Mocht je thuis niet genoeg ruimte hebben voor het vieren van een kinderfeestje, dan is de Boerderijum hiervoor de geschikte plaats. Verder willen wij ons graag aanpassen aan de vraag van de klant. Een standaard kinderfeestje kost bij ons €5,00 per kind en 2 begeleiders zijn gratis.

Voor meer info 06-22700885.

FACILITEITEN

Heeft u een vergaderruimte nodig? Dat kan ook op de boerderijum. We hebben een leuke frisse ruimte die geschikt is voor 20 personen. We vragen hier € 30,-per dagdeel voor dit is inclusief gebruik beamer en flap over. Verder kunnen we ook leuke/lekkere lunches serveren. Cliënten van de Zijlen zullen dit met plezier voor u verzorgen.

In overleg is heel veel mogelijk . Neem gerust contact op 06-22700885.

DAGBESTEDINGLOKATIE VAN STICHTING DE ZIJLEN.

Naast de theeschenkerij /dierenweide/speeltuin, hebben we op de boerderijum ook de mogelijk tot het bieden van dagbesteding voor cliënten die niet de mogelijkheid hebben voor het werken met dieren of bediening. Deze cliënten kunnen zich o.a. bezighouden met creatieve en belevingsactiviteiten. Kom gerust eens langs om de mogelijkheden te bekijken. Bel anders gerust even om een afspraak te maken 050-5497685\

Facebook

Boerderijum

 

Info

Gratis entree
Theeschenkerij / Lunch
Vergaderruimte
Speeltuin
Kinderfeestjes

Openingstijden

Even weken:
ma t/m do 10.00 – 17.00 uur
Oneven weken:
ma t/m vr 10.00 – 17.00 uur
Voor extra openingsdagen volg Facebook en Twitter

Contactgegevens

Beijumerweg 19a
9737 AB Groningen
tel: 06-22700885