Kinderboerderij locaties in de stad Groningen!

Boegbeeld

Boegbeeld

Sinds maart 2009 is het Boegbeeld geopend voor bezoekers aan Koerspad 3 in de Groningse wijk Lewenborg.

Deze boerderij is grotendeels overdekt, ook bij slecht weer is hier dus altijd iets te beleven! Op de boerderij vind je verschillende dieren geiten en schapen, varkens, pony’s, kippen, konijnen en cavia’s. Elk dier is natuurlijk speciaal, maar Eva het varken dat kunstjes kan en Esdert het Groninger paard zijn wel echt onze trots.

Faciliteiten

In de gezellige theeschenkerij kunt u rustig een kopje koffie of thee drinken. Voor bij de koffie hebben wij diverse zelfgebakken producten, ook is er gedacht aan de kleintjes! Daarnaast kunt u ook gezellig op het Boegbeeld een lunch nuttigen, bijvoorbeeld een lekkere zelfgemaakte pannenkoeken en tosti of een portie poffertjes met suiker en roomboter.

Wilt u liever iets anders? Geen probleem, op de menu kaart staan nog meer lunch gerechten.

Wilt u met een groep een gezellige lunch organiseren, dat kan! Wij bieden in een gezellige setting een boerenlunch aan voor groepen vanaf twee tot twaalf mensen.

In de theeschenkerij verkopen wij ook streekproducten om mee naar huis te kunnen nemen. Hierbij kunt u denken aan mosterd, honing, snoepgoed, biologische geitenkaas en biologisch rundvlees

Tevens is er een grote speeltuin aanwezig en bij slecht weer kunnen kinderen zich prima vermaken in de speelgoedhoek.

Activiteiten

Wij bieden op het Boegbeeld diverse activiteiten aan. Hierbij kunt u denken aan het vieren van een kinderfeestje, schoolreisje, verjaardagfeestjes etc.

Wilt u graag meer informatie hierover hebben of wilt u alvast reserveren dan kunt u contact met ons opnemen via boegbeeld@dezijlen.nl of telefonisch (06-12986164) tijdens openingstijden.

Gezondheid

Je mag de dieren niet voeren met zelf meegebrachte etensresten. Heb je bijvoorbeeld oud brood dan mag je dat achterlaten bij de beheerder van de dierenweide. Die kan dan kijken wanneer het voer gegeven kan worden. Zo waken wij over de gezondheid en het welzijn van onze dieren.

Algemene informatie

Het gebruiken van eigen eten en drinken is op het gehele terrein niet toegestaan. etenMet uitzondering baby voeding (melk of potjes Olvarit). Heeft u een flesje of potje die op gewarmd moet worden, geen probleem , wij doen het graag voor u! Bedankt voor uw begrip!

 

Openingstijden keuken:

Maandag tot vrijdag: 11.00 tot 15.00 uur

Zaterdag en zondag : 11.00 tot 16.00 uur

Facebook

Boegbeeld

 

Info

Gratis entree
Theeschenkerij
Lunch
Speeltuin
Kinderfeestjes

Openingstijden

ma t/m vr 10:00 – 17:00 uur
za & zo 11:00 – 16:00 uur

Contactgegevens

Koerspad 3
9735 AK Groningen
tel: 06-12986164

  

Stichting Dierenweides Groningen

De Stichting Dierenweides Groningen (SDG) is opgericht door De Zijlen. De Zijlen ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking in de provincie Groningen.

SDG en De Zijlen zijn HKZ-gecertificeerd