Boegbeeld

Sinds maart 2009 is het Boegbeeld geopend voor bezoekers aan Koerspad 3 in de Groningse wijk Lewenborg.

De boerderij is grotendeels overdekt, ook bij slecht weer is hier dus altijd iets te beleven! Op de boerderij vind je verschillende dieren, zoals koeien geiten en schapen, varkens, pony’s, kippen, konijnen en cavia’s. Elk dier is natuurlijk speciaal, maar Eva het grote varken dat kunstjes kan is letterlijk het boegbeeld van Boegbeeld.

Faciliteiten

In de gezellige theeschenkerij kunt u rustig een kopje koffie of thee drinken. Voor er bij hebben wij diverse soorten zelfgemaakt gebak. Voor wie iets anders wil dan gebak hebben we nog veel meer in de aanbieding (o.a. biologische snoep en ijs). En voor wie meer zin heeft in iets fris hebben we een assortiment van heerlijke, biologische frisdrank.

In de theeschenkerij verkopen wij ook streekproducten om mee naar huis te kunnen nemen. Hierbij kunt u denken aan mosterd, honing, snoepgoed, biologische geitenkaas en biologisch rundvlees.

Tevens is er een grote speeltuin met prachtige speeltoestellen aanwezig en bij slecht weer kunnen kinderen zich prima vermaken in de speelgoedhoek.

Activiteiten

Wilt u met een groep een gezellige lunch organiseren, dat kan! Wij bieden in een gezellige setting een boerenlunch aan voor groepen vanaf twee tot twaalf mensen. Neem hiervoor minimaal zeven dagen van te voren via de mail contact met ons op.

Wilt u graag meer informatie hierover hebben of wilt u alvast reserveren dan kunt u contact met ons opnemen via [email protected], voor verdere informatie kunt u ons telefonisch bereiken tijdens openingstijden: 06-12986164.

Gezondheid

Je mag de dieren niet voeren met zelf meegebrachte etensresten. Heb je bijvoorbeeld oud brood dan mag je dat achterlaten bij de beheerder van de dierenweide. Die kan dan kijken wanneer het voer gegeven kan worden. Zo waken wij over de gezondheid en het welzijn van onze dieren.

Algemene informatie

eten

Het gebruiken van eigen eten en drinken is alleen in de speeltuin toegestaan, wel graag na de picknick even netjes opruimen. Binnen, op het terras en de rest van het terrein is het niet toegestaan. Met uitzondering baby voeding (melk of potjes Olvarit). Heeft u een flesje of potje die op gewarmd moet worden, geen probleem, wij doen het graag voor u!

Bedankt voor uw begrip!

Facebook

Boegbeeld

 

Info

Gratis entree
Theeschenkerij
Lunch
Speeltuin

Openingstijden

ma t/m vr 11:00 – 16:00 uur
za & zo 11:00 – 16:00 uur

Contactgegevens

Koerspad 3
9735 AK Groningen
tel: 06-12986164