De eerste Herfstfair van de Eelderbaan

Het was regenachtig maar reuze gezellig! Wat een fijne sfeer.

Er werd o zo prachtig geschminkt door Renée. Er waren Kramen met heerlijke bio jams en chutneys van Greendreamster Sanne. Bio appels, walnoten, tamme kastanjes van Myrna en Nienke. Bio pompoenen van Zonne en Christine. En je kon toveren met bellenblaas. Wat een megabellen: prachtig! En door het vochtige weer werden ze extra groot.
Ook heerlijke bio producten, waaronder Hannie’s hakhoning en Tony Chocolony, uit het assortiment van Boegbeeld. Er was een Workshop Waxmelts maken door Alchemilla-shop en ook handgemaakte bijenwaskaarsjes, Eco waxmelts en toverkettingen. Claudia had prachtige zelfgehaakte knuffels. Jonas had mooie tekeningen te koop en Sarah was er met mooie zout deeg creaties.
Er werd een vuurtje gestookt door de mannen en je kon je eigen broodje bakken boven het vuur aan de stok. Er was Hheerlijke snert en pompoensoep van Harry, fantastische appeltaarten en cakes van Channa en zelfgemaakte bonbons en cakejes van Lia. Het was smullen.

Liam heeft de prijsvraag gewonnen: de pompoen was 21 Kilogram. Omdat je al weg was, heb je nog een presentje te goed!

Alle medewerkers, vrijwilligers, kramers en bezoekers ontzettend bedankt voor jullie inzet en bezoek! Ondanks het natte weer, een geweldige sfeer!
Graag tot snel!