Jonge Geitjes

Er zijn weer veel jonge geitjes op Het Boegbeeld!  Kom ze rustig bekijken. Vanaf volgende week mogen de jonge bokjes weer flesjes melk!  De landgeiten lopen weer in het natuurgebied bij de molen van Noorddijk.

Ook bij slecht weer is er in de stallen genoeg te zien en te doen. Kippen, varkens, geiten, konijnen, een koe, paarden en pony's, je kunt het zo gek niet bedenken of het is er. Alle dieren mag je aaien, je kunt ook voer voor ze kopen! Wist je trouwens dat je op Het Boegbeeld heel leuk je verjaardagsfeestje kan vieren. Je mag zelf bedenken wat je wilt doen. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor ponyrijden en ons beroemde strogevecht hoort er natuurlijk ook bij. Van tevoren even bellen voor een afspraak!

Ook op Boerderijum kan je nu ook kinderfeestjes houden. Bel maar even met ze als je wilt weten wat er allemaal mogelijk is.

Op de Eelderbaan mag je meehelpen met voeren. Dat doen ze elke dag rond 16.00. Er zijn veel leuke dieren die naar je toe komen als je door de wei loopt.

Q-koorts

Al onze dierenweides zijn gelukkig Q-koorts vrij en inmiddels zijn de dieren ingeent tegen de Q-koorts. Ook andere dierziektes houden we goed in de gaten. Natuurlijk is het wel verstandig als je, nadat je dieren hebt geaaid, eerst je handen wast voordat je in de theeschenkerij iets lekkers gaat kopen.

De dierenartsenpraktijk "van stad tot wad" begeleidt ons op alle dierenweides. Zo proberen we de gezondheid van onze dieren en daarmee ook uw gezondheid zo optimaal mogelijk te houden.

U kunt dus onze dierenweides veilig bezoeken en uw kinderen kunnen er veilig spelen of bijvoorbeeld hun verjaardagfeestje bij ons vieren.