Algemeen Horeca Openingstijden Contact

Algemeen

In de Groningse wijk Beijum staat een splinternieuw gebouw waar Boerderijum, Natuur en DuurzaamheidsEducatie en kindercentrum De Mallemolen in gevestigd zijn.
Deze stadsboerderij heeft een mooie volière met een aantal gevleugelde vrienden. Er zijn bijvoorbeeld verschillende rassen dwerghoenders, parkieten, goudfazanten, parelhoenders, duiven en kwartels. Ook zijn er konijnen, cavia’s en een aantal dwerggeiten.
De dierenweide  is op dit moment nog volop in ontwikkeling, zo zijn er plannen voor een wei gevuld met dieren, waar u als bezoeker doorheen kunt lopen.

Daarnaast hebben we ook een Theeschenkerij. De koffie en thee staat altijd voor u klaar, als u wilt kunnen we daar ook nog iets lekkers bij serveren. In de winter kunt u binnen zitten, in de zomer hebben we een gezellig terras. Ook hebben we een kleine Speelweide waar de kinderen hun energie kwijt kunnen.

 

Is uw zoon of dochter jarig? Een kinderfeestje is op Boerderijum mogelijk. Op dit moment hebben we nog geen vast programma. We vinden het prettig om ons aan te passen naar de vraag van de klant.

U kunt natuurlijk altijd langs komen om de mogelijkheden te bespreken of bellen naar de theeschenkerij op het nummer 06-22700885.